За нас

"Ние сме обущари в нашите сърца и души!

Ние искаме да създаваме невероятно изглеждащи обувки за всички хора по целия свят.

И ние вярваме, че невероятният дизайн не трябва да струва цяло състояние!"

Катя Господинова, Съосновател, Главен дизайнер

 

ЗА МАРКАТА МАК МАК е една от водещите марки за модни обувки в България със собствено производство на дамски обувки от висококачествени, естествени материали. Ние предлагаме нашите колекции, както в собствени магазини така и онлайн. Студиото за дизайн на МАК, което включва и цех за производство се намира в град Сливен, България. Над 20 души работят в производството и отдел продажби.
ЗА МАРКАТА МАК
НАШАТА ИСТОРИЯ “МАК” е съвременна история за семейно начинание превърнало се в бизнес, история базирана на всеотдайния занаят и непреходната любов към създаването на страхотни обувки. Вдъхновение черпим от всичко – от природа до архитектура, както и от всички интересни хора, пресичащи пътищата на “МАК”. Всяка колекция е създадена за всекидневен стил и удобство с много внимание към хармоничните елементи, устойчивото качество и детайлите, които са важни за нас.
НАШАТА ИСТОРИЯ
ДИМИТЪР МОНЕВ Историята на МАК започва с нашия основател Димитър Монев, който е бил моделиер в местно предприятие за обувки, където е придобил знания и опит в обущарството. През 1990г. решава да отвори свое обущарско ателие в родната си къща в град Сливен. Там той изработва обувки по поръчка и извършва поправки. По-късно предава цялото познание на своите деца и през 2000г. заедно основават семейната фирма МАК.
ДИМИТЪР МОНЕВ
ВИЗИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО Основата на днешните обувки МАК се изгради десет години по-късно. Още от самото начало визията ни бе да станем световна марка за ценителите на качеството и модата. Изучавайки занаята и прилагайки нашата философия за дизайн и удобство, ние започнахме с производство на стречови обувки и бяхме признати като производител на удобни и качествени модели. Започвайки в обущарско ателие от едва няколко души, днес ние сме екип от над 30 професионалисти всички участващи в производствения процес. През 2010 г. МАК започна производство на обувки от висококачествени естествени кожи и материали, които определят марката днес.
ВИЗИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО
НАШЕТО ДИЗАЙНЕРСКО СТУДИО Всичко започва в нашето дизайнерско студио в Сливен, България. Тук нашите идеи оживяват. Тук ние взимаме прецизни решения за форми, материали и дизайн. Ние от фирма МАК вярваме, че невероятната обувка е плод на всеобщи усилия, умения и вдъхновения с цел създаването на перфектния модел. В нашето студио ние имаме свободата да създаваме и опитваме всички свои идеи, та дори и най-смелите! Също така внимателно следим пътя на всеки продукт от производството – до транспортирането и дистрибуцията му, уверявайки се, че нашите клиенти ще получат качеството и удобството, което заслужават.
НАШЕТО ДИЗАЙНЕРСКО СТУДИО
НАШАТА ФАБРИКА Фабриката ни се намира в град Сливен, България. Тук ние произвеждаме нашите обувки започвайки от прецизното подбиране на най-качествените, естествени кожи, минавайки през изграждането на саята, до изработката върху анатомични калъпи и залепването й върху ходилото.
НАШАТА ФАБРИКА

1999 Първата МАК обувка бе направена!

Семеен бизнес МАК започна като семеен бизнес, който се предава вече три поколения!

Фабрика От самото начало до ден днешен, ние произвеждаме нашите обувки в гр. Сливен

Ръчна изработка Нашите обувки са ръчно изработени, изцяло от естествена кожа!

Онлайн магазин Може да поръчате нашите модели на WWW.MAK-SHOES.COM