Код за отстъпка

КАКВО Е КОД ЗА ОТСТЪПКА ?

Кодът за отстъпка за MAK-SHOES.COM представлява комбинация от букви и цифри, който Ви начислява определен процент или сума отстъпка върху Вашата поръчка. Той може да бъде за ограничен брой ползвания или ограничен до определена дата. Това означава, че може да бъде използван веднъж или за определен период от време, както е описано за съответния код в офертата.

 

КАК ДА ПОЛУЧА КОД ЗА ОТСТЪПКА ?

В MAK-SHOES.COM организираме различни кампании насочени, както към нашите лоялни клиенти, така и към бъдещите ни такива. Ако следите нашата facebook страница , нашия уеб сайт или се абонирате за нашия бюлетин, ще имате възможност да бъдете известявани при наличието на всякакви намаления, нови колекции и други наши активности свързани с получаването на код за отстъпка. Важно е да не забравяте да въвеждате Вашия имейл адрес при поръчка, по този начин ще научавате първи за всичко ново!

 

КОГА НЕ Е ВАЛИДЕН КОДЪТ ЗА ОТСТЪПКА ?

Кодът за отстъпка не е валиден, когато е достигнал максималния си брой използвания, или дата му на валидност е изтекла. Изтекъл или неизползван код се счита за невалиден и не се правят замени или изключения. MAK-SHOES.COM запазва правото си да откаже да приемe кода Ви за отстъпка, ако бъде използван неправомерно или извън посочените рамки на промоцията.